switchTec® sistemi lijepljenja podnih obloga 

SwitchTec® je nova, brza i jednostavna tehnologija lijepljenja podnih obloga.

Ljepilo je aplicirano na nosač (folija, mreža ili tkanina), osušeno i razrezano na trake. Svi proizvodi iz programa switchTec® sistema lijepljenja su samoljepivi i osjetljivi na pritisak. Omogućuju različite načine lijepljenja podnih obloga kao alternativa tekućim ljepilima. Pritiskanjem nosivog materijala postiže se maksimalna snaga lijepljenja.

Sigan: zadnja generacija proizvoda switchTec sistema lijepljenja.

Sigan omogućava vrlo brzo i jednostavno polaganje podnih obloga, uz jamstvo da prilikom uklanjanja nove podne obloge i ljepljive folije, neće biti ostataka ljepila i/ili tragova na staroj podlozi. Pri lijepljenju elastičnih podnih obloga i tepiha, ova patentirana inovacija postavila je nove standarde u tehnologiji polaganja podnih obloga.

Kako radi Sigan®?

Mikro perforirana folija, izrađena od polietilena, sa obje strane je presvučena industrijski pripremljenim disperzijskim ljepilom. Snaga lijepljenja prilagođena je različitim vrstama podloga. Upravo zbog toga, naknadno uklanjanje podnih obloga, uključujući i ljepljivu foliju, ne ostavlja tragove na staroj podlozi.