Izdelki switchTec®

open all close all

Za podne obloge

Zahvaljujući patentiranom proizvodu Sigan, jedinstven switchTec sistem lijepljenja postavio je nove standarde u tehnologiji polaganja podnih obloga. Samo za podne obloge koje su zalijepljene sa Sigan ljepljivom folijom i nakon mnogo godina garantiramo lako uklanjanje bez tragova i ostataka ljepila na staroj podlozi. Uz to, ugradnja je jednostavna i troškovno efikasna.

Proizvodi: Sigan 1, Planus, Sigan 2, Sigan 3, Sigaway, SUPERtape 7900

Za profile i holkere

Sa switchTec ljepljivim trakama, postavljanje zidnih rubnih  profila moguće je izvesti čisto i brzo. Dugogodišnjim razvojem, visoka kvaliteta i otpornost na starenje ljepila switchTec ljepljivih traka kontinuirano se poboljšavala.

Proizvodi: Contact, Bullran 45, Toptac 35, Contact 40, Pomur 46, Goman 50, Goman 90

Za stubišta

U Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj približno 70% svih gotovih podnih obloga za stubišta koriste Nora sistem. Podne obloge lijepe se specijalnom visoko- ljepljivim obostrano ljepljivom trakom Goman 240, koja omogućava brzu i čistu izvedbu radova, bez štetnog učinka na zdravlje kako za korisnike tako i za izvođače radova. Za lijepljenje Nora podnih sistema od kaučuka na stubištima, Freudenberg i SIFLOOR daju garanciju sistema.

Proizvod: Goman 240