Proizvodnja i razvoj

open all close all

SIFLOOR AG

SIFLOOR AG, sa centralom Surseeju u srednjoj Švicarskoj, razvija i proizvodi visoko kvalitetna i za okoliš ne štetna suha ljepila za polaganje podnih obloga.

Iako je UZIN Utz AG međunarodna grupacija, SIFLOOR AG posluje samostalno i neovisno, te slijedi vlastitu strategiju.

Već više od 20 godina SIFLOOR AG specijaliziran je za razvoj i proizvodnju visoko-kvalitetnih suhih ljepila. Inovativnim sistemima lijepljenja switchTec, izvršen je snažan utjecaj na razvoj tehnologije polaganja podnih obloga.

Patentirane visoko kvalitetne ljepljive folije Sigan, koje jamče jednostavno uklanjanje bez ostataka na staroj podlozi, postavile su nove standarde u lijepljenju podnih obloga.

Kao vodeći stručnjaci na ovom području SIFLOOR nudi inovativna rješenja za lijepljenje podnih obloga na stubištima, kao i za lijepljenje zidnih profila i holkera. 

Sigurnost okoliša, te život i rad u zdravom okruženju, naša su glavna briga. Svi su switchTec proizvodi bez mirisa i ne sadrže otapala, smole i omekšivače.

Istraživanje i razvoj

Lideri u istraživanju i razvoju 

Inovativni proizvodi proizvedeni su korištenjem najnovije tehnologije, provjerene u praksi. Tehnički odjel i odjel razvoja čine uspješan razvojni tim. Članovi tima pripremaju prototipe ovisno o potrebama i zahtjevima tržišta, dok ih tehnolozi provjeravaju u praksi. Naše proizvode neprestano testiramo u sistemima na različitim osnovnim podlogama i u kombinaciji sa različitim podnim oblogama.

Proizvodnja

Kvaliteta iz vlastite proizvodnje

Stroga kontrola kvalitete odvija se od ulaska sirovina u proizvodnju, pa sve do izrade završnog proizvoda. Za razliku od konkurencije, sve naše proizvode proizvodimo sami, te upravo zato znamo od čega su napravljeni. Naši proizvodi ne sadrže otrovne tvari štetne za korisnika i/ili prostor u kojem se radi i boravi. Kvaliteta je naš najviši prioritet!

Suradnja

Suradnja usmjerena na budućnost

Uspostavili smo odličnu suradnju sa vodećim proizvođačima podnih obloga, kao i sa pojedincima i institucijama koje utječu na formiranje javnog mišljenja. Suradnjom u razvoju proizvoda i neprestanim testiranjem, jamčimo siguran i vjerodostojan sistem kako za korisnika, tako i za izvođača. Fokus smo usmjerili na lakoću rukovanja i jednostavnost korištenja, a uz pomoć stručnjaka, razvili smo suha ljepila i tehnologiju lijepljenja u skladu sa opće prihvaćenim propisima i pravilima koja vladaju na tržištu.