research buy ecommerce business plan template alcoholism research paper critical thinking workbook does smoking weed help you do homework phd dissertation blog help starting essay annotated bibliography unsw
 
 

 

Nova generacija ekoloških proizvoda UZIN ÖKOLINE

Zdaj z oznakama Modri angel in  EMICODE EC 1

Ekološka osviještenost ljudi već duže vrijeme nije marginalna stvar o kojoj se samo govori. Danas je zaštita okoliša i proizvodnja za okoliš sigurnih proizvoda sastavni dio razvoja i primjene. Kada smo postali svjesni odgovornosti za okoliš, tada su i naši proizvodi postali manje štetni. Razvili smo skupinu proizvoda pod imenom ÖKOLINE, koji su posebno neškodljivi za okoliš.

Prednosti ÖKOLINE proizvoda:

Grupa ÖKOLINE proizvoda ispunjava sve veće zahtjeve zaštite okoliša. Ti vrhunski proizvodi dokazuju vlastitu vrijednost, kako pri ugradnji, tako i pri konačnom rezultatu izvedbe. 

  • Proizvedeni su na vodenoj bazi
  • Neškodljivi su za zdravlje
  •  Nemaju miris
  • Ne zahtijevaju oznaku opasnosti
  • Proizvedeni su na bazi najnovijih tehnoloških saznanja
  •  Jednostavni su za uporabu
  • Visoko su kvalitetni

Proizvodi koji spadaju u UZIN ÖKOLINE grupu proizvoda, od početka devedesetih godina sinonim su za niskoemisijske i za zdravlje neškodljive proizvode, koji se i dalje neprestano unapređuju i razvijaju. Trenutno je na tržištu nova generacija UZIN ÖKOLINE proizvoda koja, pored oznake EMICODE EC 1, nosi i simbol Plavi anđeo (Der Blaue Engel). Proizvodi koji nose obje oznake još u većoj mjeri ispunjavaju očekivanja i zahtjeve kupaca bez kompromisa u pogledu kvalitete i lakoće primjene. Svi proizvode koji nose oznaku ÖKOLINE provjereni su proizvodi robne marke UZIN. Oznaka ekološkog proizvoda ne zahtijeva se samo u postupcima javne nabave, nego sve češće je traže i individualni poslovni i privatni korisnici kojima je ÖKOLINE simbol garancija sigurnosti i kvalitete.