UZIN VIZIJA - vizija u koju vjerujemo

Naša vizija

UZIN Utz AG Grupa je samostalna obiteljska tvrtka sa međunarodnim ugledom i iskustvom, koja pod krovnom robnom markom UFLOOR Systems proizvodi i nudi proizvode, rješenja i inovacije vezane uz polaganje, održavanje i sanaciju podnih obloga. Neprestanim aktivnim djelovanjem doprinosimo poboljšanju stručnosti ugradnje, te podižemo kvalitetu proizvoda i usluga na svim segmentima tržišta polaganja podnih obloga.

Naša misija

Međunarodni uspjeh i zasluženi visoki ugled daje nam snagu i stabilnu osnovu za profesionalnu suradnju sa arhitektima, donositeljima odluka, proizvođačima podnih obloga, specijaliziranim trgovinama, podopolagačima i krajnjim korisnicima, i to po pitanju svih tema vezanih uz podne obloge.

Naša stručnost na području ugradnje podnih obloga u nama izaziva strast i spremnost za daljnji razvoj, težnju za inovacijama i postizanjem još više kvalitete naših proizvoda/sistema, te stručne podrške koju pružamo našim partnerima.

Naše proizvode aktivno nudimo na svim europskim tržištima, tržištu SAD-a i Republike Kine. Naš internacionalni način rada temelji se na razmjeni iskustava i znanja.

U skladu sa sloganom "U rule the floor" osigurali smo povjerenje i trajnu suradnju s našim partnerima i interesnim skupinama. Tome pristupamo sa punim entuzijazmom i poštenjem. Naši suradnici su u tome najvažniji čimbenik našeg uspjeha. Ugodna radna okolina povezana sa slobodom odlučivanja, doprinijela je formiranju motiviranih i višefunkcionalnih radnih grupa uz čiju pomoć postižemo zadane ciljeve.

U našoj tvrtci svjesni smo vlastite odgovornosti u pogledu ekologije i isprepletenosti čovjeka i prirode. U proizvodnji proizvoda i pružanju usluga, važna nam je sigurnost izvođača i konačnih korisnika, ekonomično korištenje resursa i ekološka orijentacija. Na svim razinama djelujemo prema vlastitoj inicijativi u duhu odgovornog poslovanja, dosljedno slijedimo vlastite ciljeve uz obvezu ispunjenja svih društvenih vrednota i zakonskih normi. Pri tome imamo zajednički cilj: osigurati rast i financijsku neovisnost.

Naše vrijednosti

  • Odgovornost. Svjesni smo odgovornosti za vlastito ponašanje. Ona se odnosi na sve postupke, stvari i ljude koji su dio naše tvrtke - stranke, dobavljače, suradnike(ce), dioničare, kao i institucije, konkurente, okoliš i društvo u cjelini.
  • Opredjeljenje. Dajemo nove prijedloge s pozitivnom energijom kako bismo aktivno iskoristili nove potencijale tržišta, te tako ubrzali rast. Ovaj zarazni optimizam oblikuje naše odnose sa strankama, poslovnim partnerima, i kolegama/kolegicama te ih uzdiže daleko iznad razine svakodnevnog poslovanja.
  • Partnerstvo. Želja i sposobnost za konstruktivnom suradnjom podupiru unutarnje i vanjske procese na svim razinama poduzeća, te na taj način potiču produktivnu radnu klimu. Poštenje i partnerski odnos su pri tome osnova našeg ponašanja.
  • Otvorenost. Nosioci smo inicijativa otvorenih za razvoj i inovacije u sektoru. Podupirući slobodu kreativnog razvoja, novim idejama i stalnim poboljšanjima omogućavamo napredak.
  • Iskrenost. Izravna komunikacija i vjerodostojnost, bez skrivenih namjera, temelj je našeg poslovanja, kako unutar tvrtke, tako i prema van.
  • Povezivanje. Za nas lojalnost nije samo fraza, nego se aktivno primjenjuje u međusobnim odnosima između tvrtke i njezinih suradnika(ca). Međusobno poštovanje, integritet i povjerenje glavni su stupovi na kojima gradimo naše dugoročne i, na uslužnost, orijentirane radne poslovne odnose.

U neprestanoj potrazi za vrijednostima i idejama stvaramo temelje povjerenja i lojalnu i stabilnu vezu između svih naših suradnika i partnera.